Tekst toevoegen(1).png

Hey, ik ben Karolien

En ik wil jou leren hoe jij oude patronen loslaat en stopt met jezelf te saboteren en zo meer vrijheid, geld en impact hebt!

Ik zie zoveel vrouwen strugglen met onder je leven lijden in plaats van hun leven te LEIDEN. Vrouwen die zoveel impact + succes zouden kunnen hebben maar waar het toch niet bij lukt. Terwijl ik weet dat het ànders kan. Ja, je kan én vrijheid én geld én succes én impact hebben. Hoe ik dat weet? Omdat ik het allemaal heb gedaan.

meditatie.jpg

Mijn verhaal

Sommigen kinderen groeien op in een liefdevol gezin.. anderen niet. Na een kindertijd van geweld, misbruik en verwaarlozing vond ik mijn weg in de wereld niet. Ik leek niet over de skills te beschikken die nodig waren en ging zelf op zoek.

Na mijn studie Psychologie ben ik nooit gestopt met zoeken, zoeken naar een andere manier. Eentje waardoor de struggle voorbij zou zijn. Toch brachten mijn oude patronen me telkens dezelfde negatieve ervaringen. Ik gaf telkens mijn kracht af aan anderen.

​​

de BIG SWITCH

Toen ik mezelf begon te helen van alle oude patronen ontdekte ik niet alleen wie ik écht was, er was ook een eigenaardig nevenverschijnsel: ik had meer vrijheid, ik verdiende veel meer geld en mijn impact op de wereld rondom me werd groter! En dat allemaal als gevolg van oude shit die ik IN mezelf opkuiste!

Ik leef nu een leven waar ik vroeger niet eens van gedacht had dat het kon voor mij! Een leven waar ik niet eens durfde van dromen...

 

 

serre_edited_edited_edited_edited.jpg

Voor jou is dit ook MOGELIJK!

Klaar om je leven te gaan LEIDEN? Dankzij mijn unieke methode is het ook mogelijk voor jou. Ja, het vergt wat werk langs jouw kant, maar ik heb bijna 20 jaar aan studie en uittesten gebundeld in dit traject zodat het jou maar een fractie van tijd kost! 

Mijn methode houdt een diepe heling in op 3 thema's: MIND + HEART + BODY en we helen alle oude patronen die je tegenhouden om je droomleven te leiden. Ben jij klaar om LEIDER van je leven te worden, met je handen stevig aan het stuur? Ben jij klaar om méér succes + impact te gaan hebben? Om meer geld te verdienen en diepere relaties te hebben met de mensen rondom je? 

 

Ontwerp zonder titel(1).png

Waarom ik dit doe?
Omdat geheelde mensen een betere wereld maken. Je oude patronen - generaties oud - helen en loslaten verandert deze wereld van binnenuit

Bachelor of Science in Psychology

Mindfulness

Mindfulness based stress reduction

EFT - Emotional Freedom Techniques

Infusion Familieopstellingen

Quantum Connection Hypnose

Sacred Money Archetypes Coaching

mijn ACHTERGROND

128315297_1338139849859279_2598934787675