top of page

FREE from FEAR

Leven met angst is leven met één voet op de gaspedaal en de andere op de rem. Tegelijk.

Je verspilt heel veel energie met je doelen proberen behalen terwijl elke cel in je lichaam schreeuwt: Nee! Dit! Kan! Ik! Niet!

Bij veel angst vibreer je op een lager niveau en trek je situaties aan die je eigenlijk niet in je leven wilt. Met deze Quantum Healing Meditatie laten we angst en alle oude patronen errond los op een milde manier. Met zachtheid, liefde en acceptatie zodat je in de vibratielevel van liefde terecht komt, zo’n 5 niveaus hoger!

Onder angst zit namelijk pure liefde. Liefde voor je leven, voor de mensen rondom je, voor jezelf. Deze meditatie haalt de angst van je hart en vervult je.

Karolien3(2).png

QUANTUM HEALING MEDITATION is een high impact techniek waarbij je moeiteloos en snel contact maakt met je Quantum zelf: jij in die toekomst die al behaald heeft waar jij op dit moment mee vast zit.

Door de krachtige beelden en de informatie op maat, die je rechtstreeks van je Quantum zelf krijgt weet jij na de meditatie heel goed welke stappen je dient te zetten!

Het loslaten van zware gevoelens en oude patronen gebeurt op onbewust diep niveau waardoor deze op een zachte, moeiteloze manier in jezelf helen.

Jij hebt jouw unieke heling in handen en dit is de volgende stap naar je droomleven!

Ben je klaar om:

  • je angstblokkade los te laten

  • oude wonden te helen

  • oude patronen moeiteloos loslaten

  • een nieuwe manier van zijn te ervaren

  • in rust en liefde hoger te vibreren dan ooit?

Wat mag je verwachten?

Een opname van de QUANTUM HEALING MEDITATIE FREE from FEAR (sessie van 60 minuten) die voor altijd van jou is.

Je kan hem dus gebruiken wanneer en zo vaak jij het nodig vindt!

77€ excl. btw

bottom of page