top of page
Image by Jesse Bowser

essentials of meditation

Online leren mediteren onzin?
Niet met deze cursus!

Je maakt een keuze en in dat moment verandert er iets. Verander jij.  In dat moment is er geen weg terug en waag je de sprong. En de dingen zullen nooit meer hetzelfde zijn. En dat is ok. Dat is wat jij nodig hebt. Ook al voelt het een beetje spannend.

you have got this

Je kan dit en voelt vertrouwen in jezelf. Vertrouwen in de situatie. De cursus Essentials op Meditation is zo'n moment. Je hebt een vòòr en een na. Je kan niet meer ontleren. De dingen zijn veranderd. Jij bent veranderd en het voelt goed.

333€

33€

tem je brein

15 jaar geleden ontdekte ik meditatie voor het eerst. En ik zou willen zeggen dat het me veel bracht, maar toen deed het dat nog niet. Om de simpele reden dat ik in elke valkuil van meditatie trapte en niet wist hoe ik ermee om moest.

Het leidde tot wanhopige momenten, frustratie en opgeven.

En dat is de reden waarom ik deze cursus maakte. Want in meditatie zit zoveel kracht, zoveel zelfliefde, dat het jammer is dat mensen  opgeven, gewoon omdat je niet weet hoe je ermee om gaat!

naar zelfliefde

Essentials of Meditation is een helder gestructureerde, makkelijk te volgen cursus. De modules zijn zo opgebouwd dat jij enkel dient te volgen.

Elke week leer jij een andere meditatietechniek en volg je je vooruitgang via de handige opvolgsheets en het werkboek met verdiepende vragen.

 

Zodat jij niet alleen groeit in je meditatieproces maar ook grote stappen zet op gebied van jezelf graag zien en jezelf meer vertrouwen. Elke module stap jij in meer groei en je zal je vooruitgang zelf voélen.

Nee, je leven zal niet meer hetzelfde zijn als voordien, maar beter!

just be.jpg

praktisch

Online cursus met 1 jaar toegang

6 modules met  handige filmpjes

5 verschillende meditaties

werkboek met verdiepende vragen

opvolgsheets meditatie

BONUS de gids 7 stenen voor een betere meditatie

Kopie van 7 stenen Essentials of Meditation .png
bonus

7 stenen voor een betere meditatie


een handige gids over welke kristallen te gebruiken bij je meditatie

   33€   

Leer het waarom, het wat en het hoe van meditatie zodat jij eindelijk op jezelf mediteert als een pro

bottom of page